HUTTENBOUWWEEKEND

Na het grote succes van vorig jaar een 2e editie!
Van vrijdagmiddag 13 september tot en met zondagmiddag 15 september verandert het voetbalveld voor de 2e keer in een groot bouwterrein. Maximaal 80 kinderen tussen 7 en 14 jaar kunnen dan in groepjes meedoen. Liefst komt elk kind alle 3 de dagen bouwen. Hij of zij kan er best even tussen uit voor sport of iets anders. Het bouwteam klust rustig verder en je kind sluit daarna gewoon weer aan.

De kinderen werken in bouwteams van 8 à 10 kinderen. Van elk bouwteam zijn er minstens 2 ouders of verzorgers aanwezig. Bij het inschrijven geef je als ouder aan welk dagdeel je erbij bent. Krijgen we de ouderbegeleiding van een team niet rond, dan nemen we contact op met de ouders van het team. Lees hier meer over de spelregels voor ouders/verzorgers en kinderen.

Inschrijven
Deelname is € 17,50 per kind. We geven geen korting geven als kinderen een dagdeel niet aanwezig zijn. Deelname geschiedt op eigen risico. Uiteraard doen wij onze best om alles veilig te laten verlopen. EHBO Deventer is het hele weekend aanwezig. Als het erg slecht weer wordt kan de organisatie besluiten het evenement voortijdig te stoppen. Het is dan helaas niet mogelijk het inschrijfgeld terug te storten.

Meld je kind gauw aan, want vol = vol!
Er is plek voor maximaal 80 kinderen. Als we uitverkocht zijn kan je je kind aanmelden voor de wachtlijst. Het toewijzen van een plek doen wij op volgorde van binnenkomst van de inschrijving.

Klik hier om je kind aan te melden voor het Huttenbouwweekend 2019

Kom kijken!
Natuurlijk hopen we op veel bekijks dat weekend. Vanaf de zijlijn kan je naar de bouwers kijken. Op zondag mogen de kinderen een rondleiding geven. De bar in het speeltuingebouw is open voor een bakkie, een drankje, een versnapering of een snack!

Hulp en naaimachine(s) voor Crea-tent
Op het bouwterrein is ook een tent met stoffen en naaimachines. Om de hutten mooi aan te kleden zoeken wij nog creatieve vrijwilligers die de kinderen kunnen helpen hun hut nog mooier te maken. En wie heeft een naaimachine beschikbaar, ter leen of als gift?

Informatie
Heb je een vraag? Mail dan naar bouwweekend@speeltuindezandweerd.nl

Organisatie
Het Huttenbouwweekend wordt mogelijk gemaakt dankzij het werk van buurtbewoners Silvia Verkleij, Henri Hutterd, Gert Hutten, Arnout Boer, Marc Diekerhof, Erwin Lokate en Mariëlla Kassing.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven