HERINRICHTING


Herinrichting speeltuin gaat van start!
Zoals jullie al vele malen hebben gehoord is er hard gewerkt aan het herinrichtingsplan voor de speeltuin. En we kunnen jullie melden dat de plannen gereed zijn, de subsidieaanvragen lopen en de offerte door het bestuur geaccordeerd is.  We zijn dus klaar om van start te gaan met ons project!

Definitieve ontwerp
Hier vinden jullie de definitieve tekening van het ontwerp: STV Zandweerd DO presentatietekening

Planning
Op vrijdag 13 maart zal de aannemer beginnen met het plaatsen van hekken en het weghalen van de huidige toestellen. Deze toestellen worden opnieuw gecoat. Daarmee krijgen ze een tweede leven en zijn de komende jaren weer als nieuw. Het totale project zal 6 weken in beslag nemen. De verwachting is dat we klaar zijn op 24 april. 

Gedeeltelijke afsluiting speeltuin
We zullen de speeltuin gedurende deze periode gedeeltelijk afsluiten. Met de aannemer is afgesproken dat we de speeltuin halverwege afzetten met een hek zodat er aan een kant gespeeld kan worden. Welk deel wanneer open is hangt af van de uitvoering van het project. Dit zal door de aannemer worden aangegeven.

Communicatie
We zullen vanuit de speeltuin communiceren met onze leden via de nieuwsbrief, Facebook, posters en briefjes in de bus voor omwonenden van de speeltuin.
Natuurlijk houden we zoveel als mogelijk rekening met de BSO en willen we de overlast zoveel mogelijk beperken. Dit zal mogelijk niet altijd lukken door het werkverkeer of door geluidsoverlast. Onze excuses voor het eventuele ongemak maar vragen u om uw begrip.

Contact
Mocht er behoefte zijn aan contact dan kunnen jullie ons bereiken op ons reguliere e-mailadres
info@speeltuindezandweerd.nl

Het zal even wennen zijn in de bouwperiode, maar daarna hebben we weer een prachtige speeltuin waar gebruikers en omwonenden ongetwijfeld veel plezier van zullen hebben!

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven