Kleding- en speelgoedbeurs

Op zaterdag 25 september 2020 is er tussen 10.00 en 12.30 uur de najaars- en wintereditie van onze kinderkleding- en speelgoedbeurs in het speeltuingebouw.

Kom je ook weer kleding of speelgoed inbrengen?
Update 14-9: Kleding inbrengen is helaas niet meer mogelijk. We hebben het maximum aantal deelnemers bereikt. De volgende beurs is in het voorjaar van 2022, we zien je dan graag.

Natuurlijk! We zoeken nog vrijwilligers!
Wil je meehelpen bij de leukste kleding- en speelgoedbeurs van Deventer? Stuur dan nu een berichtje aan kledingbeurs@speeltuindezandweerd.nl. Om te zorgen dat alle vrijwilligers evenredig meehelpen, hebben we de afspraak dat je minstens 2 dagdelen meehelpt. Wij zijn nu vooral nog op zoek naar vrijwilligers die vrijdagavond en zaterdagmiddag willen helpen. Als dank voor je hulp, mag je als eerste 5 items shoppen en je mag de speeltuinruimte 1 dag in een weekend in 2021 of 2022 gratis huren (mits deze beschikbaar is).

Coronaproof
We verwachten dat de coronaregels versoepelen, toch zorgen wij voor een coronaproof opstelling. We werken met een éénrichtings-shoproute. Na ongeveer een half uur wordt je verzocht af te rekenen, zodat de volgende groep kan winkelen. Wanneer je nog niet uitgeshopt bent, kan je weer in de rij aansluiten voor nog een rondje! Onze ervaring bij de vorige beurzen is dat na 10.30 uur het vaak veel rustiger wordt. Terwijl er dan nog genoeg leuke en goede kinderkleding te vinden is. Dus kom ook gerust wat later in de ochtend. We zijn tot 12.30 uur geopend.

Met dank aan organisatie kinderkleding- en speelgoedbeurs najaar 2021:
Heidy, Janneke, Vera, Annemiek, Leonie, Annemarie, Chantal, Debora, Kristel, Marieke, Mariëlla, Marlies, Martinka, Veronique, Marloes en Jacomijn

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven