LIDMAATSCHAP

Kom je regelmatig in de speeltuin? Vind je het ook belangrijk dat er een goed onderhouden en schone speeltuin is, met activiteiten voor iedereen uit de wijk? Of wil je gewoon de Wijk- en Speeltuinvereniging steunen?

Meld je aan als lid van de Wijk- en Speeltuinvereniging

Een lidmaatschap kost maar € 19 per gezin per jaar. De contributie van de leden gaat naar het beheer en onderhoud van de speeltuin. Leden krijgen korting op verschillende (kinder)activiteiten zoals het paaseieren zoeken, de sinterklaasviering of Sint Maarten, maar ook yogalessen of de Buurteettafel. Ook kunnen leden die 1 jaar lid zijn tegen een aantrekkelijk tarief de ruimte van de speeltuin huren.

Lid worden is heel gemakkelijk. Je hoeft alleen maar onderstaand formulier in te vullen. Je kan direct betalen door middel van iDEAL. Een lidmaatschap is doorlopend, maar kan tussentijds natuurlijk wel opgezegd worden.
Totaal


Je kan ook donateur worden, of de vereniging eenmalig steunen. Donaties kunnen direct worden overgemaakt op onze bankrekening: NL88 ABNA 0596 0178 04 t.n.v. Wijk- en Speeltuinvereniging De Zandweerd.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven