RUIMTE HUREN

In het speeltuingebouw hebben we een fijne ruimte tot onze beschikking met een keuken met diverse apparatuur en tafels en stoelen voor vele gasten. Voor leden die minimaal 1 jaar lid zijn van de vereniging is het mogelijk de ruimte van WSV De Zandweerd voordelig te huren voor (kinder)feestjes. Hiervoor gelden onderstaande spelregels.

Kosten
Het huren van de ruimte kost € 10 per uur. De borg bedraagt € 200. Voorafgaand aan de huurperiode moet de borg overgemaakt worden. Zo snel mogelijk na de verhuur wordt het bedrag – na aftrek van de huurprijs (en eventuele extra inhoudingen) – teruggestort.

Afspraken
Afspraken worden per mail gemaakt. Je ontvangt dan tevens een instructie per mail over het alarm en de telefoonnummers die je kan gebruiken bij vragen/calamiteiten. Nadat wij de borg hebben ontvangen kan je de sleutel komen halen bij iemand van het bestuur. Onderstaande regels zijn voor de verhuur van de ruimte aan particulieren.

Ben je nog geen jaar lid dan is verhuur niet mogelijk. We wijken hier ook niet van af.
Lees hier de regels voor verhuur.

Reserveren
Vul onderstaand formulier in om te checken of de door jou gewenste datum nog beschikbaar is.

Let op: je kunt de ruimte alleen huren als je minimaal 1 jaar lid bent van de Speeltuinvereniging. Hier wijken we niet van af, dus het heeft geen zin om om uitzonderingen te vragen.

 

Commerciële huur
Ben je een (semi)commerciële partij of een vereniging? Neem dan contact op via info@speeltuindezandweerd.nl voor de voorwaarden en prijzen. Voor deze doelgroep gelden namelijk andere regels en tarieven.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven