Ruimte huren

In het speeltuingebouw hebben we een fijne ruimte tot onze beschikking met een keuken met diverse apparatuur en tafels en stoelen voor vele gasten. Voor leden die minimaal 1 jaar lid zijn van de vereniging is het mogelijk de ruimte van WSV De Zandweerd voordelig te huren voor (kinder)feestjes. De eindtijd van feestjes is 21.00 uur. Hiervoor gelden onderstaande spelregels.

Kosten
Het huren van de ruimte kost € 10 per uur. Voorafgaand aan de huurperiode moeten de kosten overgemaakt worden. 

Afspraken
Uiterlijk 1 dag voor je huur ontvang je een instructie per mail over het alarm en de telefoonnummers die je kan gebruiken bij vragen/calamiteiten. Hierin wordt ook uitgelegd waar je de sleutel vanaf 1 uur voor je huurmoment kan ophalen en waar je deze binnen 1 uur na je huurmoment moet inleveren.

Ben je nog geen jaar lid dan is verhuur niet mogelijk. We wijken hier ook niet van af
De mogelijkheid om de speeltuinruimte te huren is een service aan de leden en bedoeld voor kleinschalige (kinder)feestjes. Omdat we willen dat degene die de ruimte huurt binding heeft met de speeltuin is het zaak dat die daadwerkelijk lid is van de vereniging. Wij zijn geen commerciële verhuurder en willen daar ook geen potentiële concurrent van zijn. Nog geen jaar lid? Dan kan je nog niet huren. Lees hier alle spelregels voor verhuur.

Reserveren
Vul onderstaand formulier in om te checken of de door jou gewenste datum nog beschikbaar is.

Let op: je kunt de ruimte alleen huren als je minimaal 1 jaar lid bent van de Speeltuinvereniging. Hier wijken we niet van af, dus het heeft geen zin om om uitzonderingen te vragen.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven