Sint Maarten

Donderdagavond 11 november 2021 is het weer Sint Maarten!

Sint Maarten: wel lopen, niet knutselen

In de vorige nieuwsbrief heb je vast gelezen over het lampion knutselen voor Sint Maarten op zondag 7 november. Door de nieuwe coronamaatregelen gaat de knutselmiddag helaas niet door. Met het verwachte aantal deelnemers is 1,5 meter afstand houden niet haalbaar in het speeltuingebouw.

Loop jij mee?
Gelukkig kunnen we op 11 november wel gewoon langs de deuren! Kinderen tot 13 jaar zorgen dus zelf voor een mooie lampion, smeren hun stembanden alvast en nemen een tasje mee voor al het lekkers. We verzamelen om 18.15 uur in de speeltuin en lopen langs de deuren tussen 18.30-20.30 uur.
Zijn kinderen welkom bij jullie?

Zorg dan dat er op donderdagavond 11 november een flinke schaal snoep in huis is! Met een brandende kaars/windlicht bij het raam laat je de kinderen weten dat ze welkom zijn. Vanaf 18.30 uur kun je kinderen verwachten. Om 20.30 uur mag het lichtje uit, de laatste kinderen zijn dan zeker geweest. Vorig jaar werden bij sommige deuren wel meer dan 80 kinderen (in groepjes) geteld.

Welke straten gaan we langs?
De straten die de kinderen aflopen zijn de Johannes Sinthenstraat, Cartesiusstraat, D.G. van der Keesselstraat en Everhard van Reijdtstraat. Zij bellen alleen daar aan waar een lichtje voor het raam of naast de voordeur brandt. Woon je in een andere straat in de wijk: natuurlijk kunt u ook een lichtje branden als teken dat kinderen bij je welkom zijn!

Deelname aan Sint Maarten is gratis.

Zijn er vragen? Laat het ons weten via info@speeltuindezandweerd.nl.

Met dank aan buren Susan en Elise

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven