VRIJWILLIGERS

Vrijwilligers
De speeltuin wordt beheerd en onderhouden door vrijwilligers uit de buurt. Er zijn buren die zich bezig houden met afval prikken. En buren die ’s avonds in een schema de speeltuin afsluiten. Ook zijn er buren die zich bezig houden met het groen in de speeltuin. Of buren die leuke evenementen voor de buurt organiseren zoals bijvoorbeeld Sint Maarten en Puike Pietenpret. En nog veel meer!

Wil je genieten van de speeltuin in je wijk en ook meer buurtgenoten leren kennen? Of wil je nog een keer iets speciaals (voor je kids) organiseren? Zoals een kledingruilavond, een campingweekend of een bouwweekend? Misschien is een actieve bijdrage aan de speeltuin voor jou een kleine moeite en krijg je er nog meer plezier in je woonomgeving voor terug!

Als je ergens aan bij wilt dragen of iets wilt organiseren dan horen we je graag op bestuur@speeltuindezandweerd.nl. Iedereen is van harte welkom!

Bestuur
Elke vereniging heeft een bestuur. Het bestuur houdt zich bezig bezig met de ‘grote lijnen’ zoals financiën, onderhoud, toekomstplannen, overkoepelende zaken die in de speeltuin spelen, enzovoort. Op dit moment bestaat het bestuur uit Jonne Balster (voorzitter), Coen Verhaak (penningmeester), Janneke Verhoef (secretaris) Frank Lieuwen (algemeen bestuurslid) en Mariëlla Kassing (algemeen bestuurslid).

Het bestuur komt ongeveer één keer in de 4 à 6 weken een avond bij elkaar. Een of twee bestuursleden trekken de kar van één of meer activiteiten, naar eigen voorkeur. Een activiteit wordt meestal ook met andere actieve, niet-bestuursleden geregeld. Incidenteel gebeurt er iets in de speeltuin, waar je samen het aanspreekpunt voor bent. Via de Whatsapp-bestuursgroep is veel snel geregeld.

Denk jij nou: maar daar kan ik ook een waardevolle bijdrage aan leveren? Mooi. We horen je graag op bestuur@speeltuindezandweerd.nl en dan doen we snel een kop koffie!

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven